Välkommen till

DAZZIN.SE

Home / Bilar / Bilen tillbaka från Wellkept

Bilen tillbaka från Wellkept

I tisdags lämnade jag in min kärra på wellkept i Solna för att få en komplett lackskyddsbehandling, tyckte det verkade som en vettig investering på en bil som är splitt ny. Förutom att få en bil som är mer lättvättad får man en bil som glänser lite mer – premiumkänslan ökar markarnt. Hade ingen erfarenhet av dessa metoder sen tidigare – så det är nytt och spännande.

Grabbarna på wellkept som för övrigt är mycket trevliga, utförde en enormt bra jobb. Lackytan är riktigt fräsch och ”hal” – ingen smuts som kommer bita där inte… hehe. Jämnför jag med mina kollegors bilar så är de riktigt sträva trots att en av dem har en BMW som är en dag yngre än min, dessutom när man jämnför har hans lackyta en lite mer ”apelsinskals” -struktur, på min är den numera helt blank! Är riktigt hitintills nöjd och tycker det hela verkar vara värt pengarna, nu återstår det att se hur lättvättad bilen blir. Det ska ju bara vara att ”spola av” i princip… enligt snacket…

Återbehandling om ca 18 månader.

Golf R 2010

Golf R 2010 Candywhite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

För att uppdateras kring nya inlägg

>> <<